2. Sjors Nagtegaal

Woonplaats: Zeist

Ik ben Sjors Nagtegaal en ik ben geboren in Maarssen op 19 juli 1995. Ik kom uit een oude Utrechtse familie die haar familiegeschiedenis terug kan herleiden tot het Utrecht in de 16de eeuw. Mijn vader komt uit de Utrechtse volksbuurt de Zeven Steegjes en mijn moeder uit Zuilen. Daardoor heb ik echt een speciale band met de stad Utrecht en doet het mij pijn om te zien dat extreemlinks mijn stad aan het kapotmaken is.

Sinds 2021 woon ik in Zeist met mijn vriendin en zoon. De politiek begon voor mij in 2017 en ben ik onder andere commissielid geweest voor de lokale PVV-fracties van Stichtse Vecht en Utrecht. De politieke interesse onstond echter al eerder en daarom ben ik ook in mijn (vroege) jeugd lid geweest van de JOVD en de Libertarische Partij.

Verder houd ik van tijd doorbrengen met het gezin en het kijken van goede series en films. Eten is ook een passie; op vakantie is mijn nummer één prioriteit goed eten. De Italiaanse keuken mag wat mij betreft elke dag op het menu staan. Italië is daarom ook mijn favoriete vakantieland. Ik kan het iedereen aanraden.

In de politiek wil ik mij vooral inzetten voor de boeren, voor betaalbaar wonen, voor meer gezond verstand en bovendien voor de PVV-stemmers. De afgelopen tijd heb ik veel boerenbedrijven bezocht om deze prachtige beroepsgroep een hart onder de riem te steken en om een beter beeld te krijgen wat er speelt binnen een boerengemeenschap.

Op dit moment werk ik als beleidsmedewerker bij de PVV-fractie in de gemeente Utrecht. Hier werk ik sinds september 2018.